6 Kes 2009

Dekkaripäivillä ennätysyleisö

Julkaissut Ritva Sorvali

Dekkaripäivillä ennätysyleisö
Kouvolan Dekkaripäivillä kävi tänä vuonna yleisöä noin 400 henkilöä. Kasvua on edelliseen vuoteen lähemmäs sata henkilöä, ja tuo kasvu tulee nyt kokonaan Kouvolasta.

Myös muu Suomi on kuitenkin edelleen vahvasti mukana Kouvolan Dekkaripäivillä, yleisöä oli nimilistan mukaan ainakin 43 paikkakunnalta.

Muun Suomen osuus näkyy vielä selvemmin dekkarinovellikilpailuun osallistumisessa. Rikos työpaikalla –novellikilpailuun tulleet 140 kirjoitusta tulivat kaikkiaan 56 paikkakunnalta.

Kiitos kaikille esiintyjille, innostuneelle ja innostavalle yleisölle, kirjoituskilpailuun osallistuneille ja kirjamyyjille! Kouvolan Dekkaripäivät järjestetään seuraavan pe/la 11.-12.6.2010.
 

Kommentit

Mistä tiedätte niin tarkkaan, millä paikkakunnalla kukin kävijä asuu? Ikinä en pistä mihinkään osallistujalistaan nimeäni, miksi sen tekisin?

Mitä sillä paikkakunnalla sitäpaitsi on väliä?

Useimmat Dekkaripäivillä kävijät kirjoittavat nimensä osanottajalistaan. Näin saamme tiedon siitä, mistä päin Suomea osallistujia ainakin tulee.
Tieto on tärkeä sekä markkinoinnin kannalta että resurssien saamisen kannalta. On toki hyvä olla mustaa valkoisella siitä, että Dekkaripäivät kiinnostaa valtakunnallisesti.
Ja tieto ilahduttaa meidän järjestäjien mieltä ja antaa pontta taas seuraavalle vuodelle.