7 Tam 2014

Rikosaiheiseen näytelmäkilpailuun tuli 38 näytelmää

Kouvolan Dekkaripäivien rikosaiheiseen näytelmäkilpailuun tuli 38 näytelmää. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille.

Paikallinen raati ryhtyy nyt lukemaan näytelmiä. Maaliskuun puoliväliin mennessä raati valitsee noin 10 parasta näytelmää kilpailun päätuomarin teatterinjohtaja Henrik Timosen arvioitaviksi. Timonen valitsee voittajan 25.4. 2014 mennessä.

Ritva

Kommentit

Kerrotaanko, mitkä tekstit pääsevät loppukilpailuun?

Kannatan ajatusta, vaikkei aiemmin kai noin ole tehty? Ja ehdotan, että ne kerrotaan julkisesti täällä. Olisihan siinä kirjoittajillekin pientä nostetta.

Kuten tällä sivulla on ehdotettu, laitetaan loppukilpailuun pääsevien tekstien nimet tänne sivulle 15.3.2014 mennessä. Aikaisemmin olemme ilmoittaneet asiasta valituille henkilökohtaisesti, mutta ilmoitetaan siitä nyt kaikille tällä tavalla.

Ritva

Hienoa :)

Finaalinäytelmät näkyvät, huomenna vaiko vasta lauantaina? :)

Kouvolan dekkarinäytelmäkilpailun jatkoon valitut:

Poistunut luvatta

Kolmas kerta

Huominen on peruttu

Jäädä saa julma maa

Casablancan kaipaus

Yksi kana ja kolme ateriaa

Selli 92

Marraskuun ilta pimenee

Perintöä odotellessa

Ei Kaarnavaarasta kaikille riitä

 

Onnittelut jatkoon valituille! Päätuomari Henrik Timonen ryhtyy nyt lukemaan valittuja näytelmiä. Voittajalle/voittajille ilmoitamme huhtikuun loppuun mennessä voitosta henkilökohtaisesti. Tulokset julkistetaan ja palkinnot jaetaan Kouvolan Dekkaripäivillä 6.6.2014.

Ritva

raadin pj

 

...suuri.

Mitä edellytyksiä raadilla on ollut arvioida näytelmiä?

Kiitos kysymyksestä!

Minä olen erittäin ylpeä meidän raadista. Seitsemän raatilaista luki kaikki näytelmät, kaksi vain osan. Siis yhteensä yhdeksän raatilaista

Kaksi raatilaista on paikallisen ammattiteatterin  näyttelijöitä, neljä raatilaista on pitkän linjan paikallisten harrastajateattereiden ohjaajia/näyttelijöitä, yksi on poliisi, yksi kääntäjä ja yksi moniottelija kirjallisuuden eri lajeissa.

Mutta kuten kaikki tiedämme, yksi tykkää yhdestä toinen toisesta. Jokin toinen raati olisi voinut valita toisin. Joten yllytän lähettämään tekstejä edelleen eri lukijoille.

Ritva

 

Ovatko ne ei jatkoon päässeet näytelmät nyt vapaasti käytettävissä muualla, vai pitääkö niitäkin pantata kilpailun loppuun asti?

Olemme valinneet  päätuomarille luettavaksi 10 näytelmää. Näiden valittujen nimet on ilmoitettu tällä palstalla. Kaikki muut kilpailuun lähetetyt näytelmät voi vapaasti lähettää muille areenoille.

Ritva

Hei, onko voittajalle jo ilmoitettu?

Valintatilanne on edelleen päällä, päätuomari lukee vielä uudelleen yhden tekstin. Voittajista ilmoitetaan tänään tai viimeistään huomenna.

terv. Ritva

raadin pj

Tänään vappuna 1.5.2014 näytelmäkilpailun voittajille on soitettu ja ilmoitettu voitosta. Onnittelut vielä kerran!

Ritva

esiraadin pj