Aatteista aseisiin -teos koukuttaa lukemaan

Dekkaripäivillä päivänvalon nähnyt dekkariperheen uusin kirja Aatteista aseisiin : Kouvolan Dekkaripäivien kirjoituskilpailun parhaat 2018 sisältää 25 novellia, joiden aiheena on kilpailusääntöjen mukaisesti poliittinen murha.

Kirjan toimittanut Ritva Sorvali toteaa: Kun valitsimme kilpailun teemaa, taustalla oli ajatus siitä, että vuosi 2018 on sisällissodan muistovuosi, ja meidän sisällissotamme oli täynnä poliittisia murhia.

Aatteista-aseisiin-kirjan-etukansi-12.jpg

Kirja on myynnissä Kouvolan kirjastoissa

Hautajaisten jälkeen menin Lahtista tapaamaan ja kysymään sen tarinoista. Se nauroi ja sanoi, että nyt olen kunnon bolsevistinen vallankumouksen soturi.

Enempää en muista. Minulla oli se surmapuukko edelleen takkini sisätaskussa. Sillä löin Lahtista. Ja löin. Löin, löin, löin, löinlöinlöinlöinlöin. Ja sitten hengähdin. Ja löin muutaman kerran lisää.

Kirjailija Jari Järvelä toimi kirjoituskilpailun päätuomarina ja valitsi teoksen novelleista kolme voittajaa. Järvelän perustelut on luettavissa kirjan alkulehdiltä. 

Aatteista aseisiin -teosta voi lainata Kouvolan kirjastoista ja se on niissä myös myynnissä 10 euron kappalehintaan. Tilaukset osoitteella: anitta.huusari@kouvola.fi tai sari.nieminen@kouvola.fi

Kirjan taitto ja kansi: Noora Jantunen

Varaa teos Aatteista aseisiin

Myös aikaisempia novellikokoelmia voi ostaa tai tilata Kouvolan kirjastosta. Ne maksavat 5 euroa kappale sekä lähetettäessä postituskulut..

Saatavilla on vielä:

Rikos pikkukaupungissa 2003 (loppuunmyyty)

Katajanvarsi oli musta  2004 (loppuunmyyty)

Syyllinen syyllisempi 2005

Rikos rautateilla 2008

Työ tekijäänsä niittää 2009

Murhattu mieli 2010

Rikoksia&Rangaistuksia 2011

Valta houkuttaa ja koukuttaa 2012

Metsässä makaa kuollut mies 2013

Puhutaan huomenna rakas! 2014

Kummaa ääntä pimeydestä 2015

Nekala - Dom Fisk 2016

100 rikollista raapaletta 2017

Aatteista aseisiin 2018