Dekkaripäivät 2011

15 Kes 2011

 Ritva koonnut palautelapuista kohdasta 4
 

Kokosin tapahtuman palautelapuista (kohta 4) alla olevan otoksen. Yritin välttää toistoa, sen takia joidenkin mielipiteiden jäljessä on tukkimiehenkirjanpitoviivoja. Ne tarkoittavat sitä, että ainakin näin moni on samaa mieltä kyseisestä asiasta. Palautelappuja oli täytetty 139 kappaletta, eli noin joka kolmas vieraistamme (noin 400 vierasta) oli antanut palautetta. Kiitos näistä palautteista. Yritämme parantaa juoksuamme ja erityisesti äänentoiston ongelmiin pitää jatkossa puuttua. Hyvää dekkarikesää kaikille!
Ritva

12 Kes 2011

Kouvolan Dekkaripäivien vuoden 2011 novellikilpailun Rikos ja rangaistus voitti Pirkko Sammallahti Helsingistä novellillaan Ibykoksen kurjet. Toiseksi tuli Juha-Pekka Koskinen Hämeenlinnasta novellillaan Kylmää käteistä ja kolmanneksi sijoittui Akseli Anttila Helsingistä novellillaan Komisario Lauristo ja hotelli Tornin tapaus. Voittajat julkisti Kouvolan Dekkaripäivillä kilpailun päätuomari oikeusmnisteri Tuija Brax.

6 Huh 2011

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. Kirjaan valittiin 20 novellia. Samat novellit lähtevät myös päätuomarin arvioitaviksi. Hän päättää kolmesta palkittavasta huhtikuun lopussa. Kaikille jatkoon päässeille on ilmoitettu. Eli jos et ole saanut sähköpostiviestiä tai puhelinsoittoa, novellisi ei päässyt jatkoon.

Dekkaripäivät: 
Tilat: 

Tapahtumapaikka: Kouvola-talo, Varuskuntakatu 11, Kouvola.

Päivillä käsiteltiin teemaa Rikos ja rangaistus.

Dekkaripäiville ominaiseen tapaan teemaa valotettiin monipuolisesti luentojen, haastattelujen ja keskustelujen avulla. Kouvolan Dekkaripäivillä tavattiin valovoimaisia kirjailijoita, kuunneltiin asiantuntijaluentoja ja tavattiin toisia kirjoittajia.

Kouvola-talo kartalla.

Tilaa syöte RSS - Dekkaripäivät 2011